Wilt u uw gevel een keer onder handen nemen? Dan bestaan er opties om uw gevel te reinigen, renoveren of zelfs geheel opnieuw te bezetten met gevelbekleding of pleisterwerk. U zorgt er dan niet alleen voor dat uw gevel er weer als nieuw uitziet, maar ook voor de nodige bescherming tegen diverse weersinvloeden, vuil en de aangroei van algen en mossen.

Ook in Oudegem staat Fassado uiteraard voor u klaar, om buitenpleisterwerken aan te brengen.

Wat zijn buitenpleisterwerken?

Pleisterwerk voor de gevel wordt overal in België toegepast, dus ook bij u in Oudegem. Buitenpleister wordt ook wel crepi genoemd en bestaat uit een perfecte basis voor uw gevel. U kunt kiezen uit een enorm breed gamma aan crepi kleuren, texturen en patronen. Zo kunt u altijd een unieke keuze maken, die precies past bij de uitstraling van uw woning in Oudegem.

Op zoek naar gevelbepleistering? Bel ons op 0493/29.00.47

Optie 1: Minerale pleister aanbrengen in Oudegem

Crepi is in twee verschillende varianten beschikbaar: minerale pleister en kunstharspleister. Minerale pleister is een mengsel van cement, zand en kalk en daardoor niet schadelijk voor het milieu. Minerale pleister heeft als voordeel dat u het erg dik kunt aanbrengen, zodat u ook wat meer grove oneffenheden kunt bedekken.

Optie 2: Kunstharspleister aanbrengen in Oudegem

Kunstharspleister wordt ook siliconenpleister genoemd en wordt gemaakt op basis van onder andere kunsthars. Deze optie is uitstekend wanneer uw woning in een waterrijk gebied gelegen is, omdat vooral kunstharspleister erg sterk en krasvast is. Deze crepi kan veel dunner worden aangebracht en houdt ook de aangroei van mossen en algen goed tegen.

→ Crepi of gevelbepleistering?Contacteer ons voor een gratis offerte

Gevelbepleistering Crepi

Andere opties voor uw gevel

Naast crepi kunt u ook nog kiezen uit andere opties om uw gevel mee te bekleden. Zo is er het schilderen van uw gevel met vochtwerende verf speciaal voor gevels. Indien u wilt weten welke methode voor uw gevel in Oudegem het beste geschikt is, dan adviseert Fassado u uiteraard graag hierover.

Wilt u uw gevel ook isoleren?

Wanneer wij een gevel voorzien van buitenpleisterwerk, dan kunnen wij ook meteen isolatie aanbrengen op uw gevel. Dit voorziet in een aanzienlijke bescherming tegen warmte- en energieverlies, waardoor u op vrij korte termijn al kunt besparen op stookkosten in de winterperiode. Gevelisolatie is vooral in combinatie met crepi een uitstekende manier om uw gevel op te knappen en te beschermen.

Fassado brengt alle soorten buitenpleisterwerken aan in Oudegem

Wilt u graag op korte termijn uw gevel opknappen? Dan is crepi of een andere vorm van buitenpleisterwerk een slimme keuze. U voorziet uw gevel van goede bescherming tegen allerhande invloeden, tegelijkertijd kunt u genieten van een gloednieuwe en frisse uitstraling.

Onze experts geven u graag advies omtrent de beste afwerkingsmethode, de mooiste kleuren en de beste optie voor uw gevel. Uiteraard houden wij altijd rekening met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Wilt u meer weten? Bel ons dan voor vrijblijvend advies of een offerte op maat.