Veelgestelde vragen

1. Wanneer starten de werken? 

In onze sector zijn we gebonden aan het onvoorspelbare Belgische weer. Onze sleutelwaarden bij Fassado zijn open communicatie, kwaliteit en klantgerichtheid. We proberen daarom zo concreet mogelijk te antwoorden op de vragen van onze klanten en hun specifieke wensen zo snel als mogelijk op te volgen. 

2. Hoelang duren de werken van een gevelrenovatie? 

De duur van de werken zijn afhankelijk van de grote, complexiteit van het project en niet te vergeten dat we in België wonen.

3. Wat is de kostprijs van een gevelrenovatie? 

De kostprijs van een gevelrenovatie is afhankelijk van de materialen, daarom is het moeilijk om hierop een standaard richtprijs te geven. We komen graag langs om de technische mogelijkheden van het project te bekijken. Hierna geven wij vrijblijvend advies en een offerte op maat.  

4. Welke premies zijn er voor gevelrenovatie?

Voor al jouw praktische vragen, één adres: de website www.premiezoeker.be.  

5. Is het steeds dezelfde persoon die de opvolging doet bij een project?

Inderdaad, er is één projectleider per project. Allemaal stuk voor stuk vakmannen, met 15 à 25 jaar ervaring in de sector. 

6. Wat is de kostprijs van Steenstrips?

De prijs hangt af van verschillende elementen: steenkeuze, een steenstrip met of zonder isolatie,… Wat je ook wenst, ons team zorgt voor de gepaste oplossing, in lijn met jouw behoeften en voorkeuren. Onze technische adviseurs geven je telkens een offerte op maat. 

7. Welke opties zijn er om een gevel te reinigen?

Er zijn heel wat opties! Denk maar aan chemische reiniging, hogedrukreiniging en stoomreiniging. Het type reiniging is afhankelijk van jouw gevel, alsook van de vervuiling en ondergrond. Heel vaak zullen onze deskundigen een stoomreiniging voorstellen, maar dat is altijd afhankelijk van de analyse die zij vooraf maken. Na het reinigen is de ondergrond properder, maar ook poreuzer. De ondergrond is hierdoor vatbaarder voor nieuwe vervuilingen. Onze oplossing: een goeie, correcte nabehandeling! 

8. Hoe kan ik mijn gevel beschermen tegen graffiti? 

Afhankelijk van de ondergrond van de gevel, bepalen wij de behandeling. Ons team start met een grondige reiniging en brengt daarna een extra protectielaag aan. Zo is jouw gevel grondig beschermd! 

9. Hoeveel kost het om een gevel te reinigen? 

De prijs is afhankelijk van verschillende factoren: grootte van de gevel, bereikbaarheid en hoogte van het gebouw,… Daarnaast adviseren we ook een nabehandeling. Bel gerust onze technische adviseurs voor een eerste telefonisch gesprek! 

10. Welke kleuren zijn allemaal mogelijk bij Crepi? 

Alle kleuren van de regenboog zijn mogelijk! Ons team luistert naar jouw wensen en adviseert daarna een gepaste oplossing in een kleurtje naar jouw wens. 

11. Wie regelt de parkeervergunning en de stellingen? 

Al deze praktische aspecten bespreken we telkens in overleg met de klant. 


Vraag je gratis geveldiagnose aan