Binnenbepleistering: Plakker nodig voor uw pleisterwerken binnen?

De afwerking van uw binnenmuren is hoogstwaarschijnlijk vooral gekozen op basis van esthetische overwegingen. Dit is ook logisch want u kijkt er immers dagelijks naar! Daarom kiezen veel mensen voor mooi behang, of speciale verflagen. Maar wist u dat bepaalde materialen minder goed vochtbestendig zijn dan andere?

1. Waarom kiezen voor binnenbepleistering?

Binnenbepleistering is een veel gekozen materiaal om muren en plafonds af te werken. Wist u dat er oneindig veel mogelijkheden zijn op het gebied van kleuren maar ook qua afwerking. U kunt kiezen voor een super gladde stuc laag, of juist structuur aanbrengen voor wat meer diepte. Tevens is pleister in elke ruimte goed toepasbaar en gaat het zeer lang mee.

Pleisterwerk kan tevens als prima basis dienen voor het zetten van tegels, omdat u de muur geweldig egaal maakt. Zo loopt u niet tegen de bekende problemen op zoals oneffenheden, die later terug te zien zijn. Pleisterwerk kan in elke denkbare kleur worden gemengd en past daardoor in elk interieur.

Plakker nodig voor binnenbepleistering? Bel ons op 0477/69.94.97

2. Vochtwerende binnenbepleistering

Indien u er echt zeker van wilt zijn dat uw binnenpleister lang meegaat, dan kiest u voor speciale pleister met vochtwerende eigenschappen.

Vochtwerende binnenpleister is veel minder poreus dan sommige gebruikelijke pleisters, waardoor vocht niet alleen minder goed binnentreedt, maar de stuc droogt ook veel sneller uit door de damp-open eigenschappen.

Binnenbepleistering - Binnenpleisterwerken - Plakwerken

3. Binnenbepleistering met isolatie

Naast binnenpleister met vochtwerende eigenschappen kunt u ook nog eens er voor kiezen, om uw binnenpleister te voorzien van isolatiematerialen.
Dit wordt direct tijdens het aanbrengen in de laag binnenpleister verwerkt. Zo sluit de isolatie goed aan, is uitstekend omsloten en bovendien ziet u er niks van. Deze manier van isoleren is ook nog eens een stuk dunner dan de gebruikelijke methoden. U hoeft uw huis daarna niet meer na te isoleren.

4. Meer over binnenpleisterwerken

5. Fassado pakt ook uw binnenmuren deskundig aan

Fassado pleisterwerken, is er zowel voor binnen als buiten. Omdat onze kennis van gevels ook gericht is op vochtbestrijding, kunnen wij deze expertise binnen ook voor u toepassen.

Meer weten over een kwaliteitsvolle en mooie binnenbepleistering voor uw muren? Of wilt u weten welke binnenpleister bijvoorbeeld voor uw badkamer het meest geschikt is?

Bel ons op 0477/69.94.97, voor een blijvende offerte of een afspraak. Wij komen graag bij u langs om u van deskundig advies te voorzien.