Ziet uw gevel er de laatste tijd een beetje dof en troosteloos uit? Of heeft u misschien meerdere kleine mankementjes opgemerkt in uw gevel? Dan is het waarschijnlijk hoog tijd om uw gevel hard aan te pakken. Wij bieden gevelrenovatie in Sint-Antelinks, die elke gevel weer als nieuw maakt en doet blinken. Voor elk gevelprobleem heeft Fassado een passende oplossing.

Wilt u uw gevel renoveren in Sint-Antelinks?

Gevelrenovatie omhelst veel meer dan enkel het opknappen van beschadigingen. Ook indien u uw gevel een geheel nieuwe uitstraling wilt geven en bijvoorbeeld opteert voor gevelbekleding, dan kiest u ook voor gevelrenovatie. Het doel van gevelrenovatie is de levensduur van uw gevel verlengen, maar ook de aanblik van uw gevel te verfraaien.

U wil graag uw gevel laten renoveren? Bel ons  0493/29.00.47

Waarom dient een gevel tijdig gerenoveerd te worden?

Gevels zijn gevoelig voor een veelvoud aan weersinvloeden, simpelweg omdat elke gevel hier dagelijks 24/7 aan wordt blootgesteld. Van regen en wind tot sneeuw, vuil, hagel en zand: alles komt op uw gevel terecht en bij onvoldoende zorg voor uw gevel, gaat de kwaliteit van de materialen in een snel tempo achteruit.

Het is daarom verstandig om zeker eens in de vijf jaar uw gevel aan te pakken. Door de geval diep te reinigen, allerlei kleine mankementen te herstellen en natuurlijk ook te voorzien van hydrofuge, zodat uw gevel vele malen meer waterdicht is en de komende jaren ook beter bestand is tegen het weer.

De soorten gevelrenovatie in Sint-Antelinks die wij uitvoeren

Zoals eerder aangehaald, bestaat gevelrenovatie uit een groot assortiment diensten en mogelijkheden. Het komt in ieder geval altijd neer op werken die een gunstig effect hebben op uw gevel, precies toegespitst op de behoeften van uw woning. Heeft u een zeer vuile gevel? Dan zal gevelreiniging het eerste zijn dat nodig is voor uw gevel.

Is uw gevel misschien erg beschadigd en zijn de stenen poreus? Dan kunt u dit laten herstellen, maar u kunt er ook voor kiezen bijvoorbeeld minerale sierpleister over de beschadigingen heen te plaatsen. Zo maakt u uw gevel weer sterk en geeft u tegelijkertijd een geheel nieuwe uitstraling aan uw woning. De gevelwerken die wij aanbieden bestaan uit:

Wil u ook uw gevel laten renoveren? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

Welke werken in uw geval dus het meeste geschikt zijn, kunnen wij door middel van een inspectie voor u achterhalen. Daarnaast bespreken wij natuurlijk ook al uw persoonlijke wensen met u, zodat we een offerte geheel op maat kunnen maken.

Fassado knapt elke gevel in Sint-Antelinks geheel op

Met jarenlange ervaring op het gebied van gevels in alle denkbare materialen, kan Fassado voor u elke gevel in Sint-Antelinks renoveren. Of het nu gaat om gevelreiniging, gevelbekleding, gevelrenovatie of gevelimpregnatie: wij staan altijd voor u klaar om uw gevel weer als nieuw te maken.
 
Onze deskundige vaklieden kunnen u precies uitleggen welke methode het beste bij uw gevel past, hoe lang de klus zal duren en hoeveel u dit zal kosten. Neem gerust eens contact met ons op voor meer informatie over Fassado.