Gevelrenovatie met crepi: voor en na

Gevelrenovatie met crepi: voor en na
Geschreven op 9 juni

Het resultaat van een gevelrenovatie met crepi? Dat zie je direct! Door een gevelbepleistering van de buitenmuren kan je gevel er weer zo goed als nieuw uitzien. Ziet je gevel er wat afgeleefd of vervuild uit? Een kleine renovatie met crepi kan wonderen doen! We geven je hieronder enkele voorbeelden.

Gevelbepleistering: de effecten

Ga je renoveren? Dan is gevelpleister of crepi een van de meest efficiënte en betaalbare keuzes om jouw gevel weer zo goed als nieuw te maken. Bovendien kan je gevelbepleistering perfect combineren met gevelisolatie. Zo heb je niet alleen een stralende gevel, maar ineens ook een goed geïsoleerde woning.

Je kan trouwens ook vlot gevelbekledingen combineren en verschillende materialen en stijlen door elkaar gebruiken. Een voorbeeld hiervan is een strakke crepimuur in combinatie met steenstrips op een andere muur.

→ Interesse in crepi?Contacteer ons voor een gratis offerte

Crepi voor en na: enkele projecten van Fassado

Hier vind je een aantal projecten met crepi.

Voor

Na

Voor

Na

Voor

Na

Gevelrenovatie: de voordelen

Buiten dat je buitenmuren er weer pico-bello gaan uitzien, brengt er renovatie nog andere handige voordelen met zich mee. Ten eerste heeft die nieuwe laag een regenwerende functie en kan je gevel weer voor een lange periode tegen een stootje. Daarnaast kan een gevelrenovatie ook perfect gecombineerd worden met het plaatsen van isolatie en doe je dus twee dingen in één keer. En het best van al: je kan gewoon rustig en zonder problemen in je huis verblijven wanneer er aan je gevel gewerkt wordt: handig!

→ Gevelrenovatie met crepi nodig?Contacteer ons voor een gratis offerte

Meer voorbeelden van gevelrenovaties

Hierna nog een aantal van onze realisaties.

Voor

Na

Voor

Na

Fassado maakt jouw gevel weer gloednieuw

Zijn jouw buitenmuren aan vernieuwing toe of verdienen ze wel een kleine make-over? De experts van Fassado staan klaar om jouw gevel weer zo goed als nieuw te maken. We komen graag bij je langs om je gevel te analyseren en te luisteren naar jouw wensen. Onze specialisten weten van aanpakken en kunnen de juiste methoden uitkiezen voor jouw project. Contacteer ons nu voor vrijblijvend advies of maak een afspraak.

Ook plakwerken of gevelrenovatie nodig? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs