Stukadoor in Nazareth of omgeving voor pleisterwerken nodig?

Stukadoor nodig om beschadigingen aan muren of plafond te herstellen? Of de muren van uw nieuwbouw of verbouwing laten bepleisteren of herpleisteren? In al deze gevallen bent u steevast het beste af met het inhuren van een ervaren stukadoor in de regio Nazareth.

Door het professioneel laten bepleisteren van uw muren of plafond blijf je gespaard van diverse risico’s en een hoop zorgen, kosten en slecht uitgevoerde activiteiten.

Dankzij onze ervaring en de juiste kennis van materialen en werkwijzen zorgt u ervoor, dat uw muren en plafond in goede handen zijn. Lees gauw verder, om er zeker van te zijn dat u de juiste stukadoor voor deze job kiest in Nazareth.

Wat doet onze stukadoor in Nazareth precies?

Wij zijn er trots op om als stukadoor en vakman, met de juiste kennis, ervaring en tools zelfs de meest oneffen en lelijke muur om te toveren tot een gladde en egale wand.

Natuurlijk kunnen we ook gewenste effecten en reliëfs aanbrengen in het pleisterwerk, het is maar net wat u als klant wenst. Als stukadoor in Nazareth kunnen we samen met u uw wensen bepalen, waarna deze worden gerealiseerd door het grondig aanpakken van muren en eventueel plafonds.

Ook nieuw pleisterwerk nodig? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

Op zoek naar een stukadoor? Bel ons 0800 61 160

Plakwerken in Nazareth

Wat zijn de werkzaamheden van een stukadoor?

Als stukadoor werken we doorgaans volgens een vast schema, om er zeker van te zijn dat de werkzaamheden het gewenste effect zullen bereiken. Dit schema ziet er als volgt uit:

  • Verwijderen van oude verflagen en materialen als behang
  • Stof-, vuil- en vetvrij maken van de ondergrond
  • Aanbrengen van voorstrijkmiddel in het geval van poreuze oppervlakken, dit voorkomt dat het pleisterwerk ‘op wordt gezogen’
  • Bij niet poreuze ondergronden wordt betongrip in plaats van voorstrijk gebruikt
  • Mengen van pleister en met behulp van een raapbord en stukadoorstroffel aanbrengen op de wand en/of plafond
  • De pleister gladstrijken met een reilat
  • Met vochtige spons over het pleisterwerk en wederom gladstrijken met reilat

Plakwerken in Nazareth

Dit is de algemene werkwijze waarin wordt uitgegaan van gladde muren. Voor reliëfs en een korrelig effect wordt andere stuc gebruikt en een andere wijze van afwerking, maar het schema blijft hetzelfde.

Huur een vakman in, zodat u zeker bent dat uw muren in Nazareth in goede handen zijn.

Hoe weet u of een stukadoor goed is?

In België zijn helaas geen vakverenigingen waar goede stukadoors zich kunnen aansluiten, maar u kunt wel zoeken naar recensies op internet om te achterhalen of een firma goed is.

Kijk ook op sociale media kanalen, vaak worden daar door klanten positieve of negatieve ervaringen gedeeld. Natuurlijk kunt u een firma ook even bellen en vragen naar de kennis en ervaring, bijvoorbeeld in de vorm van diploma’s.

Waarom kiezen voor Fassado voor uw pleiserwerk?

Fassado beschikt over jarenlange stukadoorservaring maar daarnaast ook de nodige kennis en expertise op het gebied van gevels en gevelrenovaties. Wij kunnen al het pleisterwerk in uw woning vakkundig en professioneel uitvoeren, zowel binnenshuis als buiten.

Zo kunnen wij bijvoorbeeld ook uw gevel voorzien van een crepi. Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem vrijblijvend contact met ons op, wij vertellen u graag over onszelf en onze realisaties.

Fassado Gevepleistering & plakwerken: uw expert

Fassado zorgt er voor dat uw pleisterwerken in Nazareth correct en professioneel worden uitgevoerd. Neem contact op met ons voor meer info of een vrijblijvende prijsofferte of bel ons direct via 0493/29.00.47.

Ook een stukadoor nodig? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

Vraag je gratis geveldiagnose aan