Crepi of gevelpleister laten plaatsen in Oudenaarde

Crepi is een veelvuldig gebruikt materiaal om gevels te bepleisteren in regio Oudenaarde.
Zowel voor renovaties als nieuwbouwprojecten is het uitermate geschikt, omdat met name crepi in zeer veel verschillende uitvoeringen beschikbaar is.
U kunt kiezen uit meerdere soorten crepi, meerdere dikten én zeer uiteenlopende structuren en kleuren.

Lees hoe Fassado crepi plaatst in de regio Oudenaarde en ontdek alle voordelen van crepi voor u!

Wat is crepi of gevelbepleistering precies?

Crepi is een materiaal waarmee zo goed als elke gevel kan worden (her)bekleed. Crepi wordt in de volksmond sierpleister genoemd, maar het dient voor veel meer doeleinden dan alleen een fraai aangezicht van uw gevel.

Zo beschermt crepi uw gevel tegen vocht, het dekt diverse vormen van beschadigingen af en droogt daarnaast ook goed uit. Hierdoor blijft uw gevel minder lang nat bij regenweer.

Voorts kunt u er ook nog eens voor kiezen, om crepi te combineren met isolatiemateriaal in Oudenaarde. Crepi wordt als goed alternatief gezien voor ander andere gevelsteen, en kan perfect over bakstenen of siergevels worden aangebracht.

Crepi laten plaatsen in Oudenaarde

Crepi bestaat grofweg in 2 verschillende varianten:

1. Minerale crepi om uw gevel te bepleisteren in Oudenaarde

Minerale crepi is ietwat ruwer dan de synthetische crepi (ze verder).

Minerale crepi heeft als groot voordeel, dat het in een redelijk forse laag kan worden aangebracht. Dit leidt er toe, dat vooral oneffenheden en mankementen aan uw gevel goed kunnen worden verborgen.

Minerale sierpleister biedt ook de mogelijkheid om bepaalde structuren te realiseren, na het plaatsen van de crepi wordt dan als het ware een patroon in de gevel gezet. Dit kan tot verrassende resultaten leiden.

Minerale sierpleister heeft uitstekende damp-open eigenschappen, dit voorkomt onder andere doorslaand en opstijgend vocht. Dit is een mooi bijkomend voordeel voor de wat oudere woningen, die hier toch wat vaker last van kunnen hebben.

2. Synthetische crepi om uw gevel te bepleisteren

Synthetische crepi wordt ook wel kunstharspleister of siliconenpleister genoemd. Deze vorm van crepi is iets meer egaal van aard, waardoor een zeer strakke afwerking tot de mogelijkheden behoort.

Kunstharspleister wordt veelvuldig gebruikt als afwerkingsmateriaal van isolatie op uw gevel. Het is tevens beter bestendig tegen vuil, maar daarentegen minder kleurvast dan minerale sierpleister.

Synthetische crepi wordt in meerdere lagen aangebracht en alleen de buitenste laag wordt voorzien van kleurstof.

Ook Crepi laten plaatsen? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

 

Optioneel: uw gevel isoleren met crepi + isolatie

Wanneer u graag op de meest effectieve manier gebruik maakt van het plaatsen van crepi, dan kunt u tevens opteren voor het aanbrengen van een isolatielaag.

Isolatie langs buiten is een zeer effectieve manier van isoleren, waardoor u op jaarbasis flink wat kan besparen op uw energierekening. U kunt hiervoor een uit verschillende isolatiematerialen kiezen.

Tevens is dit een zeer onderhoudsvriendelijke manier van isoleren zonder dat je daar binnenhuis last van hebt, alle werkzaamheden worden immers aan de buitenzijde uitgevoerd.Crepi met isolatie laten plaatsen in Oudenaarde

De vele voordelen van gevelbepleistering met crepi in regio Oudenaarde

Crepi biedt vele voordelen die uw gevel niet alleen in een nieuw jasje steken, maar ook bescherming biedt tegen allerhande weersinvloeden.

De voordelen van het laten plaatsen van crepi in Oudenaarde:

  • Uw woning is uitstekend beschermd tegen vocht en vochtproblemen. Sierpleister is namelijk zowel vochtwerend, als damp-open. Vocht dat in aanraking komt met uw gevel zal niet langer naar binnen dringen.
  • Crepi zorgt voor aanzienlijk minder warmte- en energieverlies, zelfs zonder het aanbrengen van isolatiematerialen. Kiest u hier wel voor, dan zal de EPC-waarde van uw woning dalen én kunt u rekenen op veel lagere energiekosten.
  • Crepi kan in bijna ontelbare kleuren worden aangebracht. Zo kunt u uw woning een geheel nieuwe en fraaie look geven door crepi te laten plaatsen.
  • Crepi kan op alle soorten gevels en woningen worden aangebracht. U kunt kiezen voor diverse afwerkingsmethoden, omdat sierpleister simpelweg op alle ondergronden kan worden aangebracht.

Fassado Gevepleistering & gevelrenovatie: uw expert op het gebied van Crepi

Crepi aanbrengen laat u het best aan een expert over. Fassado zorgt er voor dat uw gevel er weer als nieuw uit ziet.

Natuurlijk kunnen wij ook eventuele beschadigingen repareren, indien dit nodig is. Ook op zoek naar een specialist in de regio Oudenaarde voor het plaatsen van Crepi? Neem dan gauw contact op met ons enthousiaste team!

Ook Crepi laten plaatsen? →Contacteer ons voor vrijblijvend advies of prijs

 

Vraag je gratis geveldiagnose aan