Uw huis opfrissen met isolatie en witte crepi

Uw huis opfrissen met isolatie en witte crepi
Geschreven op 22 juli

Een fris huis met goede isolatie én witte crepi? Deze combinatie zorgt voor een gezonde leefomgeving, een perfect isolerende werking en een frisse uitstraling. Met goede gevelisolatie kunt u alleen aanzienlijk besparen op de energierekening, maar ook genieten van een strak afgewerkte gevel welke bijdraagt aan de waarde van uw woning.

Een fris huis begint dan ook altijd met het aanbrengen van buitenisolatie en een smetteloze afwerking met crepi.

Uw woning voorzien van isolatie met witte crepi buitenpleister

Natuurlijk wilt u kunnen genieten van een fris huis. Een schoon en fris huis begint aan de buitenzijde van uw woning. Bijvoorbeeld door het aanbrengen van de juiste isolatie met witte crepi. Goed isoleren is belangrijk om vervelende problemen en ongemakken te kunnen voorkomen. Niet alleen buitenshuis, maar ook binnenshuis. Isolatie met witte crepi zorgt ervoor dat indringend vocht geen schade kan toebrengen aan muren of gevels.

Hierbij kunt u denken aan scheuren en barsten, maar natuurlijk ook aan schimmelvorming op de buitenmuur. Schimmels en vocht dringen door de muur heen naar binnen als de woning niet van de juiste isolatie is voorzien.

Hier kunnen ze ernstige schade aanrichten aan de constructie van de woning. Vocht en schimmelvorming heeft tevens een negatief effect op de luchtkwaliteit binnenshuis. Daarmee kunnen diverse vervelende gezondheidsklachten optreden. Wilt u een fris huis? Isoleren met witte crepi biedt dan de juiste oplossing.
 

Op zoek naar gevelrenovatie met crepi? Bel ons op 0493/29.00.47

Waarom gevelisolatie laten aanbrengen met crepi?

Gevels zijn van nature poreus. Dat betekent dat de buitenmuren in lichte mate vocht en warmte doorlatend zijn. Op de lange termijn merkt u dit niet alleen aan het warmteverlies in de woning, maar kan er mogelijk ook sprake zijn van een vochtprobleem. Buitenmuur isolatie is in dit geval gewenst. Deze wordt bij voorkeur aangebracht op de buitenmuur.

Buitenmuren vaak vrij toegankelijk waardoor sloopwerkzaamheden of het verwijderen van muurbekleding niet nodig is. Door het aanbrengen van de juiste isolatie kunt u niet alleen flink besparen op de jaarlijkse afrekening van energie. Ook kunt u genieten van een fris huis met een gezond en aangenaam binnenklimaat. Dat betekent niet alleen gezonde lucht, maar ook een uitstekende balans in de luchtvochtigheid binnenshuis.

Als u nadenkt over het laten aanbrengen van gevelisolatie, dan is het verstandig om dit te doen met een hoogwaardig materiaal zoals witte crepi.

Deze buitenpleister kan in verschillende kleuren en structuren worden aangebracht over de isolatie van de woning. Zo krijgt uw woning een frisse uitstraling, is deze perfect geïsoleerd en kunt u genieten van een aangenaam leefklimaat binnenshuis. Daarnaast draagt een fris huis met isolatie door witte crepi bij aan de waardevermeerdering.

→ Crepi of gevelbepleistering laten herstellen?Contacteer ons voor een gratis offerte

Gevelbepleistering Crepi

Verschillende soorten witte crepi en hun isolerende eigenschappen

Natuurlijk kunt u uw buitenmuren ook op een andere manier laten isoleren. Bijvoorbeeld door het laten plaatsen van een extra buitenmuur, of door het aanbrengen van hout, aluminium of kunststof isolatiemateriaal. Het plaatsen van deze panelen vergt echter een behoorlijke renovatie. Daarnaast moet de isolatie vaak nog worden afgewerkt met een extra stuclaag of anderszins. Door te isoleren met witte crepi is dat niet nodig. Maar welke soort crepi is het beste voor een fris en goed geïsoleerd huis?

  • kunstharspleister: deze witte crepi wordt ook wel siliconenpleister of synthetische pleister genoemd. Het wordt gemaakt op basis van kunsthars en heeft zeer elastische eigenschappen. Dit voorkomt scheuren en barsten wat vooral belangrijk is als u uw huis wilt isoleren met witte crepi. Deze kunstharspleister heeft tevens een vuilwerende werking en kan probleemloos op vrijwel elke ondergrond worden aangebracht. Daarmee is deze witte crepi heel geschikt voor het isoleren van woningen.
  • minerale sierpleister: deze witte crepi heeft een dikkere structuur en wordt gemaakt van natuurlijke en ecologische materialen zoals kalk, cement en zand. Deze soort is vooral geschikt voor het herstellen van oneffenheden, maar kan tevens als een dikkere laag op de gevel worden aangebracht. Uiteraard in verschillende kleuren en structuren.

Een frisse en goed geïsoleerde woning door het professioneel laten aanbrengen van crepi

Crepi is een veelzijdig product dat uw woning naast een frisse uitstraling ook van een perfecte isolatie kan voorzien. Uw huis blijft fris doordat het bestand is tegen indringend vocht, vuil en andere schadelijke invloeden. Natuurlijk zorgt witte crepi ook voor een uitstekende isolatie zodat warmteverlies van binnenuit voorkomen kan worden.

Een fris huis met isolatie door witte crepi laat u aanbrengen door Fassado, expert in gevelbescherming. Wij voorzien u van het advies dat u nodig heeft als u wilt kunnen beschikken over een perfect geïsoleerde woning met een frisse en strakke uitstraling. Contacteer ons vrijblijvend voor meer info

Ook plakwerken of gevelrenovatie nodig? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs