Laat uw geven renoveren in Sint-Maria-Lierde

Uw gevel vormt de eerste barrière tegen een grote keur aan negatieve invloeden. Natte weersomstandigheden zoals sneeuw, hagel en regen, maar ook opspattend vuil, aangroei van algen, mossen en schimmels en ook vandalisme zoals graffiti. Door uw gevel periodiek te renoveren en preventief te beschermen tegen deze zaken, beschermt u ook uw woning.

Bij Fassado kunt u terecht voor diverse renovatiewerken aan uw gevel in Sint-Maria-Lierde. Van een grondige reinigingsbeurt tot het impregneren van uw gevel; wij hebben voor elke situatie een passende oplossing. Wilt u uw gevel ook weer naar een gezonde staat herstellen? Lees dan verder voor alle mogelijkheden op dit gebied in Sint-Maria-Lierde.

De voordelen van een frisse nieuwe gevel

Door uw gevel goed te onderhouden, blijft uw woning er aantrekkelijk en goed uit zien. Ook creëert u op deze manier een solide beschermlaag tegen vocht. Indien uw gevel lang niet onderhouden is, dan zal vocht heel gemakkelijk in uw binnenmuren terecht kunnen komen. Dit kan voor diverse netelige situaties zorgen, die schadelijk zijn voor uw woning en ook uzelf.

Hou dus goed in de gaten wanneer het weer tijd is om uw gevel in Sint-Maria-Lierde aan een inspectie te onderwerpen.

U wil graag uw buitenmuren laten renoveren? Bel ons  0493/29.00.47

Op welke manieren kunt u een gevel renoveren in Sint-Maria-Lierde?

Gevelrenovatie bestaat uit een brede waaier aan werkzaamheden, die zowel los van elkaar als gecombineerd kunnen worden uitgevoerd. In onderstaande opsomming vindt terug wat wij zoal in Sint-Maria-Lierde voor u kunnen uitvoeren.

1. Een bestaande gevel opknappen

Gevels zijn onderhevig aan beschadigingen na verloop van tijd. Kleine haarscheurtjes, barstjes, kiertjes tussen het metselwerk en de kozijnen en dergelijke mankementjes.

Het is zaak hier tijdig iets mee te doen, want in de winter kunnen deze kleine beschadigingen enorm uitzetten door vorst. Laat dus tijdig uw gevel nakijken op zulke oneffenheden, om ergere schade te voorkomen.

2. Een gevel kaleien

Nadat uw gevel is opgeknapt, kunt u diverse soorten gevelbekleding laten aanbrengen. Weet u niet goed welke gevelbekleding u graag wilt of wat mooi zou passen bij uw woning? Geen probleem: u kan bij ons ook terecht voor advies!

Wil u ook uw gevel laten renoveren? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

3. Pleisterwerk voor uw gevel

U kunt er ook voor kiezen om uw gevel te bepleisteren. Hiervoor zijn zowel minerale pleister als kunstharspleister beschikbaar. Minerale pleister kan zeer goed oneffenheden bedekken, terwijl kunstharspleister erg krasvast is. Beide soorten pleister zijn in vele kleuren en afwerkingen beschikbaar, waardoor u een unieke gevel kunt realiseren.

4. Diverse soorten gevelbekleding

Naast het schilderen of bepleisteren van uw gevel, is gevelbekleding ook een optie. Tegenwoordig heeft u de keuze uit ontelbare materialen, te denken valt aan natuursteen, kunststof, hout, metaal en zelfs leien. U kunt alle kanten op met gevelbekleding en ook er voor kiezen, om alleen bepaalde stukken van de gevel te bekleden.

5. Steenstrips als alternatief voor bakstenen

Vindt u een bakstenen gevel nog steeds het fraaist? Maar zijn de stenen van uw gevel allicht heel erg beschadigd? Dan zijn steenstrips misschien een goed alternatief voor u. Dit is in feite ook een vorm van gevelbekleding, met het uiterlijk van een authentieke bakstenen gevel. Neem gerust contact met ons op voor de vele opties op dit gebied.

Extra werkzaamheden om uw gevel te beschermen in Sint-Maria-Lierde

Naast reparatie en renovatie kunnen wij ook uw gevel goed beschermen tegen het weer en andere omstandigheden, met hydrofuge en speciale coatings. Wilt u informatie over de beste manier om uw gevel op te knappen? Bel ons dan direct. Fassado kan elke gevel in Sint-Maria-Lierde weer als nieuw maken voor u, zodat u er de komende jaren geen omkijken meer naar heeft.

Wil u ook uw gevel laten renoveren in Sint-Maria-Lierde? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs