Wilt u graag een mooi kleurtje op de muren, maar houdt u niet zo van behangpapier? Dan is het verven van uw muren natuurlijk een prima alternatief. Maar om het allermooiste resultaat te bereiken, is het zeker raadzaam om uw muren eerst van pleisterwerk te voorzien. Binnenpleister, ook wel stuc genoemd, is een speciale gipslaag die door een ervaren specialist onder verf wordt aangebracht.

Wanneer u een expert inhuurt in Koekelberg zoals Fassado, dan kunt u rekenen op een perfecte afwerking van uw binnenpleister precies zoals u dat wilt. Wij kunnen natuurlijk gladde en egale wanden voor u realiseren, maar ook diverse soorten structuur aanbrengen. In dit artikel leest u vast meer over het plaatsen van binnenpleister in Koekelberg en de bijbehorende voordelen.

Ook binnenpleister laten plaatsen? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

Wat is binnenpleister precies en wat kunt u er mee?

Met binnenpleister creëert u een laag op uw muren met speciaal hiervoor bestemd gips, dat de muren perfect glad en egaal maakt. Ook de hoeken worden waterpas en kaarsrecht gemaakt met behulp van speciale hoekstukken, die onder het pleisterwerk worden aangebracht. Daarna kunt u met een kwast of roller elke soort verf aanbrengen. Het resultaat is een strak en naadloos geheel.

Binnenpleister heeft vele soorten afwerkingen

Naast gladde muren, kunt u ook kiezen voor vele soorten structuur in het pleisterwerk of bepaalde reliëfpatronen. Dit kan interessant zijn in wat oudere panden, te denken valt ook aan ornamenten op het plafond van oude statige herenhuizen. U kunt zelf bepalen welke uitstraling u wilt bereiken en wij kunnen u verder adviseren hoe dit te bereiken in uw woning in Koekelberg.

Ook binnenpleister laten plaatsen? →Contacteer ons voor verblijvend advies of prijs

Binnenpleister kan perfect over een laag isolatie worden aangebracht

Indien u toch al gaat renoveren, dan raden wij aan om meteen isolatie te overwegen. U kunt kiezen uit vele soorten en maten, van PUR en PIR platen tot minerale wol en gespoten isolatie. Voor elk materiaal is er een goede oplossing. Daarna maken wij een constructie waarop de nieuwe muren worden bevestigd. Daaroverheen komt de binnenpleister, welke u daarna kunt overschilderen. U zult op deze manier gemakkelijk honderden euro’s per jaar besparen op uw energiekosten.

Overweeg om vochtwerende verf te gebruiken in natte ruimten

Gaat u een keuken of badkamer renoveren en brengt u hier pleisterwerk aan? Dan raden wij aan om speciale vochtwerende verf te kopen, wanneer u de binnenpleister gaat beschilderen. Deze speciale verf heeft vochtwerende eigenschappen, waardoor de muren niet vochtig worden en zaken zoals schimmel geen kans hebben op de muren te groeien. Dit zal u in de toekomst een hoop schade en werk besparen.

Fassado kan in Koekelberg elke wand perfect voor u in orde maken: binnen én buiten

Wilt u graag uw binnenmuren renoveren in Koekelberg? Of juist uw gevel laten bepleisteren? Dan staan wij altijd voor u paraat met precies de juiste middelen en behandelmethoden. Neem gerust eens contact met ons op om een vrijblijvend gesprek in te plannen. Wij komen dan bij u langs om uw woning te inspecteren en met u te praten over uw wensen. Daarna kunnen wij u uitvoerig uitleggen wat ons advies is en welk kostenplaatje daarbij hoort.